Lucas

Lucas, den 21-årige surfer, kan lære jer mange skills. Han har undervist i windsurfing i ca. 5 år og ved derfor hvad han laver. Selv har han windsurfet on and off i 7 år og sidste år lært at wing-foile, men brugt mest tid på at kitesurfere de sidste 4 år. Personligt er han meget ansvarsfuld, og vil gøre alt hvad han kan for at hans elever får den bedste oplevelse på vandet. Windsurfing kan være grænseoverskridende, men så længe man gør det i sit eget tempo - så skal det nok blive virkelig sjovt!

Nataline

Nataline, der er 18 år, er hvad man kalder et lyn på vandet. Hendes 2 år på vandet, har gjort hende til en habil windsurfer og i får ikke andre med lige så meget erfaring på vandet som hende. Hun er tidligere sejler, og har gjort det lige siden hun kunne gå og kender derfor til alt på vandet. Hvis i undrer jer over noget, så kan Nataline helt sikkert hjælpe! Hun er en person der vil andre det bedste, og derfor kan hun altid få et smil på andres læber! Hvis dette er jeres instruktør er I i gode hænder.

Isabell

Isabel, som er 19 år, finder i også på vores lille team. Hun er Team-Danmark elev, og har været til utallige stævner på nationalt og internationalt i 29’er. Hun har windsurfet sideløbende, og kender derfor til en masse tricks og fiduser. Af hendes sejler baggrund lægger altså en stor sikkerhed på vandet, og ved altså hvad det drejer sig om når det gælder! Vær ikke bange for en dårlig dag på vandet, da godt humør er vejen frem - og det kan Isabel helt sikkert hjælpe med.

Calle

Calle, the young surfer, og ham i alle kan se op til. Han ikke gammel, men det betyder ikke at hans færdigheder ikke er i orden efter 2 års windsurfing. Han er i familie med de 2 andre surf-tøser, og derfor findes humør og smil også hos ham:)