Book dit kursus

Er du interesseret i at komme på vandet og lære at windsurfe?.

Hos Surfschool-Denmark har vi to typer windsurfkurser.

Hold: Hvis du tilmelder dig et hold, så kan flere deltagere booke sig ind samtidigt. Vi sørger for at holde jer opdateret, og give jer besked for hvor undervisningen finder sted. I skal være klar på at køre lidt, men så vidt muligt prøver vi at afholde kursus tættest muligt på deltager. Hold niveauerne kan variere, men vi underviser ud fra Dansk Sejlunions windsurfer 1- og 2.

Bemærk at det er begynderkurser på begynderudstyr, så ønsker du træning i fodstropper, strapez og jibes skal du kigge efter et privat kursus.

Privat: Hvis du booker et privat kursus, har du ene ret til instruktør og kan forvente at få meget ud af timerne. Privat windsurfkursus kan variere i timer, og her finder vi sammen dato og sted, samt kursets varighed. Forvent en timepris på 450 kr, ved privat undervisning. Man booker minimum 3 lektioner ad gangen.

OBS. Vi har mulighed på nuværende tidspunkt for at tage 3 ud på samme tid, så hvis i ønsker at være en gruppe som er større. Må i forvente ventetid, og teori på strand:) 

Vi prøver at løse alt, så giv os et kald - så ser vi hvad vi kan arrangere.

 

Ved booking bedes i henvende jer til Lucas

Tlf. +45 28831234

Mail: lucas@surfschool-denmark.dk